Pasaulslavens dizainers pievienojas Samsung viņu revolucionārajā LED gājienā
Publicēts 29. aprīlī, 2009.
Par šo vēl nekas īsti nav zināms, jo ziņa palaista pāris dienas atpakaļ vienā preses konferencē ASV, bet...


Īvs Behars (Yves Behar), izcilais industriālais dizainers pievienojies Samsung mārketinga komandai jauno LED TV kampaņai! „Samsung LED televizori nav vienkārši jauna kaste, - tā ir jauna televizoru kategorija ar nesalīdzināmu attēla kvalitāti, patiesi stilīgu dizainu un videi draudzīgu elektroenerģijas taupīšanas funkciju. Manuprāt, Samsung LED TV ir iedvesmojoši un jaunu ideju stimulējoši, - ar prieku strādāšu kopā ar Samsung šo TV dizaina nākotnes attīstībā!” tā izteicās Bahars par jauno Samsung LED TV līniju. Īvs Bahars tika izvēlēts kā viens no Times Magazine „25 Cilvēki, ko redzēt 2007. gadā” . Industriālās mākslas dizainers no Šveices, Behars savos darbos izmanto tikai jaunākās tehnoloģiju inovācijas, kā, piemēram, LED, un ir guvis pasaules slavu ar saviem videi draudzīgiem un praktiskiem dizaina darbiem.

Īvs Behars - dzimis Lauzannā, Šveicē 1967. gadā, šobrīd darbojās kā Fuseproject Design (ASV) direktors. 2004. gadā ieguvis Red Dot balvu kā viens no labākajiem dizaineriem pasaulē, 2007. gadā tika atzīts par vienu no Times Magazines 25 People to Watch, 2008. gadā atzīts par Londonas Dizaina muzeja Gada dizaineru 2008. 19 reizes ieguvis IDEA dizaina balvu. Pasaules dizaineru vidū vairāk zināms kā liels LED cienītājs un šīs tehnoloģijas izmantotājs, - LED tehnoloģiju izmantojis gandrīz visos savos darbos, kā, piemēram, Swarovsky LED Mobius un LED stenda izveidošana Hermanam Milleram (Hermann Miller).

 

http://www.youtube.com/watch?v=QGn8F4j6pH8 


Komentāri (3)
Ansis: un ko tad viņi kopā darīs? .. - radīs mazus LEDiņus??.. :D:D:D
30/04/2009 09:12
Anna: Kas var būt labāks, kā sēdēt dīvānā-skatīties izsmalcināta dizaina TV -un iedot pieci ēņģelītim kas sēž uz labā pleca, ka ierīce ko tu skaties ir videi draudzīga! ;)
30/04/2009 13:30
juceklis: ar ko tad tas Behars tāds populārs???
06/05/2009 12:28
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: