Latvijā ierodas “Samsung Roadshow”
Publicēts 26. aprīlī, 2010.
Līdz ar unikālu mobilo “Samsung Roadshow” galeriju Samsung Electronics, globālais digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju līderis, atzīmē ražošanas procesu uzsākšanu savā jaunizveidotajā rūpnīcā. Šīs rūpnīcas atvēršana Polijā, kas ir kļuvusi par septīto valsti visā pasaulē, kurā tiek ražotas Samsung mājsaimniecības iekārtas, iezīmē arī svarīgu soli virzībā uz Samsung mērķi kļūt par līderi Eiropas mājsaimniecības iekārtu tirgū. Šī tirgus vērtība tiek lēsta aptuveni 50 miljardu ASV dolāru apjomā.

Pagājušā gada nogalē Samsung pārņēma Polijā esošo ledusskapju un veļas mazgājamo mašīnu ražotni, noslēdzot darījumu 76 miljonu ASV dolāru apmērā. Līdz šim lielākais vairums Samsung mājsaimniecības iekārtu, kas pārdotas Eiropā, piegādātas no Ķīnas un citām Dienvidaustrumu Āzijas valstīm. Nodrošinot ražošanas iespējas Eiropā, pašreizējais preču piegādes laiks tiks būtiski samazināts - par vairāk nekā četrām nedēļām, turklāt pazemināsies arī preču izplatīšanas izmaksas. Pārējās valstis, kurās Samsung ražo mājsaimniecības iekārtas, ir Koreja, Ķīna, Taizeme, Malaizija, Indija un Meksika.

Lai atzīmētu šo Samsung kompānijai tik svarīgo soli, no šā gada februāra ekskluzīva mobilā “Samsung Roadshow” galerija apceļo Eiropu un nodrošina unikālas iespējas ikvienam iepazīties ar visinteresantākajiem produktiem no Samsung mājsaimniecības iekārtu līnijas. Jau 28.aprīlī “Samsung Roadshow” galerija ieradīsies arī Latvijā un piestās pie tirdzniecības centra “Spice”. Ikviens ir laipni aicināts no pulksten 18:00 līdz 21:00 apmeklēt šo galeriju un klātienē aplūkot pašus jaunākos kompānijas ražotos sadzīves tehnikas produktus, saņemt kompetentu Samsung speciālistu informāciju, ieteikumus un atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Samsung Roadshow” galerijā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt jaunākos sasniegumus mājsaimniecības elektronikas jomā – piemēram, jauno NaviBotTM robotu-putekļu sūcēju, kas piedāvā pilnīgu autonomiju mājas tīrīšanas procesos, ledusskapi Sveta, kas apvieno mūsdienīga dizaina skaistumu ar iespaidīgu sniegumu un inovatīviem risinājumiem ikdienas vajadzību apmierināšanai, kā arī jaunākās veļas mašīnas, kas piedāvā lielāku ietilpību un unikālas funkcijas nevainojamai tīrībai un rūpēm par jūsu apģērbu.

Samsung Roadshow” galerija ir vienīgā Eiropā, un tā jau ir piesaistījusi plašu uzmanību Lielbritānijā, Ungārijā, Austrijā un citās valstīs.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: